Cruise i Middelhavet med Barcelona & Cinque Terre

«Søndag legger vi til kai i La Spezia -innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til å klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet»

Avreisedato: 31. oktober 2018 | 9 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

En innholdsrik cruiseopplevelse

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra Barcelona og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise, som tar oss med til 5 spennende destinasjoner langs Middelhavets bredd. Vi har også inkludert guiding i verdensbyen Barcelona, samt at det er mulig å bli med på utflukt til verdenskjente og vakre Cinque Terre (mot tillegg). Vi har det godt om bord, mens vi nesten hver dag våkner opp på nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget osv…

Lesertur med TA Reiseklubben

Inkludert gliding og overnatting i Barcelona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Cruise Middelhavet
Avreisedato: 31. oktober 2018
Avreisested: Grenland
Hjemreisedato: 08. november 2018

Program

Onsdag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Skien og kjører via Porsgrunn ut på E-18 til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.13,15. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Barcelonaflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Barcelona kl.18,10. Her venter bussen for å ta oss med til vårt hotell ikke langt fra flyplassen. Vi samles til felles middag.

Torsdag: Barcelona – Costa Magica Vi spiser frokost på hotellet før vi skal bli med på en rundtur i Barcelona med vår dyktige lokalguide. Vi får se de viktiste severdighetene, og høre den interessante historien som byen har å tilby. Rundturen ender opp på cruiseterminalen, hvor vi går om bord på Costas cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller delta på ulike aktiviteter rundt om på skipet.

Torsdag – torsdag: Om bord på «Costa Magica» Lørdag legger vi til kai i Marseilles. Her kan man enten dra inn til Marseilles by med sin flotte Notre Dame katedral, eller bli med oss på utflukt inn til vakre Arles og Les Baux i Provence (mot tillegg i prisen). Lørdag morgen ankommer vi Savona på den italienske Blomsterrivieraen. Gamlebyen er i gangavstand fra cruiseterminalen og vi kan kose oss i det historiske sentrum. Søndag legger vi til kai i La Spezia  -innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til å klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet.  Mandag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, gjøre innkjøp og kose oss om bord. Onsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter.

Fredag: Barcelona – hjem Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her går vi om bord i lyet til Frankfurt, avgang kl.12,50. Etter 2 timer lander vi i Frankfurt og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,05, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til Grenland.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost & 1 middag før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Barcelona
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten (verdi € 70,- per person)

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 080,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 390,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 1 900,-
*Utfluktspakke kr. 750,- (inkluderer en 6 timers utflukt til Cinque Terre med lokaltog sammen med reiselederen. Samt 7 timers utflukt til koselige Les Baux de Provence og Arles i Provence under landligge i Marseilles)