Cruise i Middelhavet med Malta og Sicilia

Få en opplevelsesrik ferie med cruise i Middelhavet!

Avreisedato: 25. april 2019 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

En vakker rundreise i Middelhavet

“Vi får se fantastiske Sagrada Familia og flere andre byggverk”

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet med Malta og Sicilia. Vi starter turen fra Barcelona og skal ut på et 7 netters cruise som tar oss med til flere av Middelhavets vakreste destinasjoner. Underveis på reisen skal vi besøke flotte destinasjoner – Marseille, Savona, Napoli, Sicilia og Malta. Vi har det godt om bord og nesten hver eneste morgen våkner vi opp til nye destinasjoner. Om bord kan du nyte god mat og service, ta en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt og delta på ulike aktiviteter. Reiser du med cruise får du opplevd de ulike destinasjonene som Middelhavet tilbyr på fantastisk vis…

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi besøker spennende havner som Valletta (Malta) & Catania (Sicilia)

Lokalguide tar oss med på en rundtur i Barcelona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 25. april 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. mai 2019

Program

Torsdag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand om formiddagen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Barcelona, avgang kl.20,00. Etter 3 timer ankommer vi Spania, og tar plass i bussen som tar oss med de siste minuttene frem til vårt hotell beliggende like ved flyplassen

Fredag: Barcelona – Costa Fascinosa Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med på en interessant rundtur i byen hvor vi får høre den interessante historien, samt se restene av arbeidet til arkitekten Antonio Gaudi som både designet fantastiske Sagrada Familia og flere andre byggverk rundt om i byen. Rundturen ender opp på cruiseterminalen, hvor vi går om bord på Costas cruiseskip «Costa Fascinosa» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa Fascinosa» Lørdag legger vi til kai i Marseilles. Her kan vi dra inn til byen for å se på den flotte Notre Damekatedralen og sette oss ned på en fortauskafe og se utover folkelivet. Provence lokker også litt lengre inn i landet med sine vakre landsbyer. Søndag morgen ankommer vi Savona på den italienske Blomsterrivieraen. Gamlebyen er i gangavstand fra cruiseterminalen og vi kan kose oss i det historiske sentrum. Mandag legger vi til kai i Napoli  -pizzaens fødested. Enten kan du bli med oss på utflukt til Pompeii (mot tillegg), eller du kan tilbringe dagen i Napolis gamleby.  Tirsdag ankommer vi Sicilia og byen Catania. Byen ligger ved foten av vulkanen Etna og en utflukt hit kan anbefales. Catania har flott arkitektur, brostenslagte gater og  lokker med sine mange koselige restauranter. Onsdag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by hvor vi legger til kai står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg). Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, gjøre innkjøp og kose oss om bord.

Fredag: Barcelona – hjem Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,05. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Barcelona
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten (verdi € 70,- per person)

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 2 640,-
*Utvendig lugar kr. 3 290,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 790,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 850,- (inkluderer *4,5 timers utflukt i Napoli hvor vi får med oss lokalguide og drar til Pompeii hvor vi har inkludert inngang. Vi får også se litt av Napoli fra bussen. *3,5 timers utflukt på Malta hvor vi får se Valletta og nærområdene med guide og buss)