EKSTRATUR – Cruise i Middelhavet med Sardinia & Sicilia

«….Costa Cruises nye skip «Costa Firenze» som blir vårt hjem den neste uken»

Avreisedato: 23. september 2022 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Bli med oss på cruise i Middelhavet med vakre Costa Firenze

Vi besøker Palermo på Sicilia & Cagliari på Sardinia og nyter dette flotte nye skipet!

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Barcelona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Sicilia og Sardinia som høydepunkt, men Barcelona, Genova og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise på vakre Costa Firenze

Vi besøker både Sardinia & Sicilia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 23. september 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. oktober 2022

Program

Fredag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.08,55. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir tatt med til hotellet som ligger ikke langt fra flyplassen. Her slapper vi av noen timer før vi samles til felles middag.   

Lørdag: Barcelona – Costa Firenze Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet medd buss som tar oss med ned til cruisehavnen i Barcelona. Her går vi ombord på Costa Cruises nye skip «Costa Firenze» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Søndag-fredag: Om bord på «Costa Firenze» Søndag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Mandag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Tirsdag ankommer vi Sicilia og Palermo by som er «hovedstaden» på Sicilia. Gå på oppdagelsesferd i det historiske sentrum med rester fra romer-, araber-, normanner- og bysantertiden. Onsdag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Torsdag legger vi til kai i Italia og Genova. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen og den koselige gamlebyen. Fredag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? 

Lørdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Her blir vi møtt av lokalguide som tar oss med på en par timrs rundtur i Barcelona, som avslutter på flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.17,05. Etter 3 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost & 1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 560,-
*Utvendig lugar kr. 3 290,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur på Sardinia samt 3,5 timers utflukt til Aix-en-Provence i Marseilles)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77