Cruise til storslåtte St. Petersburg

Innholdsrikt cruise i Østersjøen – Opplev Vinterpalasset og Isak-katedralen på utflukt i St. Petersburg!

Avreisedato: 05. september 2020 | 7 dager | Turpris: 9290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Cruise i Østersjøen til enestående St. Petersburg

“… vi legger til kai i St. Petersburg og blir liggende her i 2 hele dager”

Bli med på et spennende cruise fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen. Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. Vi skal også besøke Helsingfors og Tallinn i tillegg til at vi har 2 hele dager i flotte St. Petersburg. Det beste av alt er at vi om bord på vårt komfortable cruiseskip kan kose oss med god mat og drikke underveis på reisen. På dagtid drar vi på spennende utflukter til de fantastiske russiske katedralene og utrolige Hermitagen. I byen finner du enestående arkitektur og historie. Få minnerike opplevelser med en behagelig reisevei i Østersjøen til spennende byer…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Fly direkte fra Værnes

Skipet ligger ved kai 2 dager i St. Petersburg

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9290
Sted: Østersjøen
Avreisedato: 05. september 2020
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 11. september 2020

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Vi har fremmøte på Værnes Lufthavn på egenhånd hvor vi møter reiselederen og sjekker inn på flyet til Stockholm, avgang kl.07,05. Etter en times tid lander vi i Sveriges hovedstad. Her tar vi plass i bussen som kjører oss inn til byen. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med rundt, forteller den interessante historien samt viser oss de mest kjente severdighetene. rundturen ender opp på cruiseterminalen hvor vi sjekker inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 6 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – torsdag: Om bord på «Costa Magica» Søndag legger vi fra kai  om morgenen, og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Tirsdag og onsdag ligger vi ved kai i St. Petersburg. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange (NB! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi).

Fredag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Stockholm. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Værnes, avgang kl.13,15. Etter en times tid lander vi tilbake på Værnes og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*Alle utflukter som beskrevet
*6 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 100,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 100,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)