Cuba – en magisk karibisk øy

«Om kvelden blir vi kjørt i gamle amerikanske biler til middagen»

Avreisedato: 11. februar 2024 | 12 dager | Turpris: 31990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Herlig historie kombinert med deilig strandliv!

Vi bor 3 netter i Havana

Bli med oss på en fantastisk spennende rundreise på Cuba. Det blir som å reise tilbake i tid når vi kommer til Cuba, hvor tiden nesten har stått stille siden 1960-tallet. Vi skal få oppleve hovedstaden Havana og smake på original Mojito, vi skal besøke Grisebukta, den vakre byen Trinidad, vi skal også besøke gravstedet til Che Guevara og skal kose oss i 4 netter i strandbyen Varadero. Dette blir en opplevelse for livet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev eksotiske Cuba

Vi kombinerer herlig historie og strandliv

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 31990
Sted: Cuba
Avreisedato: 11. februar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 22. februar 2024

Program

Søndag: Hjem – Istanbul Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Istanbul, avgang kl.17,35. Etter 3 timer lander vi, og får tid til å spise middag før vi går om bord i nattflyet til Havana.

Mandag: Havana – Varadero Vi slapper av og flyr gjennom natten til Cuba og Havana som vi ankommer kl.07,25 (lokal tid). Her venter buss for å ta osss med til Varadero og gode Melia Varadero hvor vi skal bo i 4 netter. Fra ankomst til vi drar har vi ”all inclusive” inkludert i prisen. Hotellet har flott svømmebasseng, og ligger direkte på en karibis paradisstrand.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Varadero Her kan vi nyt dagene. Hotellet ligger på stranden 8 km utenfor byen, men det går busser som man kan ta inn til byen om man ønsker. Ellers nyter vi late dager i Karibia.

Fredag: Varadero – Cienfuegos Vi spiser frokost på hotellet, og slapper av frem til lunsjtid når vi setter kursen mot Cienfuegos. Underveis stopper vi ved Che Guevaras gravsted og museum utenfor Santa Clara. Etter besøket her fortsetter vi til Cienfugeos hvor vi skal bo de neste 2 nettene. Felles middag om kvelden.

Lørdag: I Cienfuegos Frokost, lunsj og middag inkludert. I dag skal vi på utflukt til Trinidad, hvor vi besøker Museuo Romantico. Etter besøket her fortsetter vi til sukkermøllenes dal hvor vi nyter det fantastiske landskapet som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1988.

Søndag: Cienfuegos – Havana Frokost, lunsj, og middag inkludert. Vi har avreise fra Cienfugeos og kjører til Grisebukta. Her er det mulighet for de som ønsker å ta seg en dukkert, og vi har inkludert felles lunsj før vi fortsetter til Havana, hvor vi skal bo i 3 netter.

Mandag og tirsdag: I Havana Vi har frokost, lunsj og middag inkludert begge dager. Den første dagen drar vi til gamlebyen hvor vi får en guidet rundtur og skal besøke rommuseet. Vi har også inkludert mojito til dagens lunsj. Om kvelden blir vi kjørt i gamle amerikanske biler til middagen. Onsdagen blir vi tatt med til revolusjonplassen før vi skal besøke en sigarfabrikk, og vi avslutter guidingen med lunsj og besøk på revolusjonsmuseet.

Onsdag: Havana Vi spiser frokost før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Havana. Her sjekker vi inn på flyet til Istanbul, avgang kl.09,00. Flyet gjør en stopp i Caracas, uten at vi trenger å forlate flyet, før det fortsetter til Istanbul.

Torsdag: Istanbul – hjem Etter nattflyvning fra Havana lander vi i Istanbul om morgenen. Her får vi 5 timers ventetid før flyet går videre til Oslo som vi ankommer kl.16,45. Her venter bussen for å ta oss me de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*9 lunsjer
*9 middager
*4 døgn med ”all-inclusive” i Varadero
*Alle utflukter som beskrevet *Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Tips til guider & sjåfører på Cuba €40 per person i kontanter
*Enkeltrom kr. 5 175,-
*Visum til Cuba om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert 275,- i visum gebyr)