Forleng sommeren på Costa del Sol

“… slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter..”

Avreisedato: 10. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 8590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Bli med til vakre Andalucia og Costa del Sol og møt våren. Vi skal bo på hotell som ligger langs strandpromenaden i Benalmadena. Benalmadena ligger like sør for Malaga, med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum. Vi har også inkludert spennende utflukter til Malaga, britiske Gibraltar og det spektakulære Alhambrapallasset i Granada som står på UNESCOs verdensarvliste.

Inkludert utflukt til Alhambra

Inkludert utflukt til Gibraltar

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8590
Sted: Spania, Benalmadena
Avreisedato: 10. oktober 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 17. oktober 2018

Program

Onsdag: Hjem –  Costa del Sol Vi har avreise fra Kristiansand ved lunsjtid og tar på deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.19,55 Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotel Best Hotel Benalmadena med beliggenhet på strandpromenaden i Benalmadena. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 6 kvelder under oppholdet.

Torsdag – tirsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 7 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). Vi har også inkludert dagens middag når vi er i Malaga.  En annen utfluktsdag går til Granada og Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset i Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. Den siste utfluktsdagen går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika.  Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Onsdag: Costa del Sol – Hjem Vi spiser frokost på hotellet og får formiddagen fri før vi drar til Malaga flyplass. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Sandefjord Lufthavn Torp, avgang kl.15,20. Flyturen tar knappe 4 timer. Etter ankomst Norge tar vi plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20kg til å sjekke inn per rom. Ekstra koffert kan kjøpes (se tilleggspris nedenfor. Ekstra koffert må bestilles senest 30 dager før avreise). Alle kan ha med seg 1 håndbagasje innenfor målene 55x40x20cm som kan veie inntil 10kg.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 890,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 800,- (per enhet på 20kg totalt for tur/retur)