Julecruise i Middelhavet

Julecruise om bord splitter nye Costa Smeralda

Avreisedato: 22. desember 2019 | 9 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

 Julefeiring i Middelhavet med Costa Smeralda

Utforsk spennende havner på julecruise i Middelhavet

Feir julen sammen med oss i luksuriøse omgivelser på nye Costa Smeralda i Middelhavet denne vinteren! Før avreise med cruiseskipet tilbringer vi én natt i Barcelona og får god tid å utforske storbyen. Dagen etter, på kveldstid, seiler vi ut fra Barcelona på et fantastisk ukescruise sammen med det nye flaggskipet til Costa Cruises! Opplev julepyntede byer, dra på oppdagelsesferd på Mallorca, eller hva med en utflukt til Roma- og Cinque Terre? Vi våkner opp til nye spennende havner som venter på å bli utforsket – nærmest hver dag!  Dette blir en unik julefeiring, men en av dagene inviterer vi til «norsk» julehygge med julesanger og pepperkaker. Kos deg om bord det splitter nye skipet Costa Smeralda – et skip med respekt for et bærekraftig miljø!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reis bort med oss på cruise i julen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Julecruise i Middelhavet
Avreisedato: 22. desember 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. desember 2019

Program

Søndag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltagerne og sjekker inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.12,10. Etter drøye 3 timer lander vi i Barcelona, og tar plass i bussen som tar oss med inn til sentrum av byen. Her sjekker vi inn på vårt hotell for natten. Vi samles til felles middag.

Mandag: Barcelona – Costa Smeralda Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen og Costa Smeralda som blir vårt hjem den neste juleuka. Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Mandag – Mandag: Om bord på Costa Smeralda Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her er det mulig å bli med reiseleder på utflukt til Roma (mot tillegg), bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her kan man dra med lokaltog til Cinque Terre. Lørdag legger vi til kai i Italia og Savona. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen Primar, byens landemerke. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Barcelona. Her tar vi farvel til Costa Smeralda, og kan se tilbake på feiring i hyggelig selskap. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,00. Etter 3,5 timer lander vi på Gardermoen kl.16,25 og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnattinger i delt dobbeltrom før cruiset
*1 middag og frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*Service Charge verdi € 70 (per person)

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Cove Balkonglugar kr. 3 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 790,- (per lugar)
*8 timers utflukt til Roma kr. 550,- (4 timer med guide)
*Drikkepakke Piu Gusto kr. 2 100,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord på cruiseskipet.)