Julemarked i Dresden

“…besøke det koselige julemarkedet med sine mange boder med fristelser som fort kan gjøre et innhugg i lommeboken”

Avreisedato: 27. november 2018 | 5 dager | Turpris: 6690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Fantastisk førjulsreise til Dresden

Dresden sies å være julemarkedshovedstaden i Tyskland. Byen kan skryte av fantastisk arkitektur og er kanskje en av Tysklands vakreste byer. Barokkfasader på rekke og rad med Frauenkirche på Neumarkt og Semper operaen som høydepunkter. Julemarkedene lokker med sine boder hvor de selger alt mulig rart, gode lukter siver ut fra bodene og frister oss til å kjøpe noe å kose oss med. Julemarked i Dresden ligger spredt over hele byen. Det eldste julemarkedet finner du på Striezelmarkt, og har en historie tilbake til 1500-tallet. Årets julemarked i Dresden åpner den 28. november. Reiser du til Dresden med oss kan vi nærmest love deg at du vil komme i julestemning!

 

Tilbake til reiseoversikt

Koselig julemarked i historiske Dresden

Lokalguide tar oss med på byvandring

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6690
Sted: Tyskland, Dresden
Avreisedato: 27. november 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. desember 2018

Program

Tirsdag: Hjem – Dresden Bussen starter opp fra Kristiansand tidlig om morgenen, og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Wroclaw, avgang kl.08,55. Etter 1,5 time lander vi på Wroclaw Lufthavn. Her tar vi plass i bussen som tar oss med de siste 3 timene frem til Dresden hvor vi ankommer om ettermiddagen. Her skal vi bo i 4 netter på vårt hotell sentralt i byen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Onsdag, torsdag og fredag: I Dresden Vi har inkludert frokost hver morgen, og 2 middager (inkludert ankomstdagen). En dag får vi med oss lokalguide som tar oss med på en byvandring hvor vi får høre om historien og arkitekturen som vi finner i byen. I hjertet av byen finner vi Semperoperaen og Frauenkirche. En annen dag drar vi på utflukt til Meissen som har en interessant 1000-årig historie. Her får vi en byvandring i den historiske gamlebyen med sine krokete gater, domkirke og Albrechtsburg. Om ettermiddagen besøker vi Moritzburg. Dette vakre barokkslottet ble bygget som jakt- og lystslott for kurfyrste August, og går for å være et av de vakreste vannslottene i hele Europa. Vi er tilbake i Dresden på sen ettermiddag. Ellers får vi god tid til å utforske byen på egenhånd. Vi kan besøke det koselige julemarkedet med sine mange boder med fristelser som fort kan gjøre et innhugg i lommeboken. 

Lørdag: Dresden – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi tar plass i bussen som tar oss med opp til flyplassen i Wroclaw. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.16,00. Etter 1,5 time lander vi på Torp, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjem.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom. Ekstra koffert kan kjøpes (må bestilles senest 30 dager før avreise). Alle kan ha med seg 1 håndbagasje innenfor målene 55x40x20 cm som kan veie inntil 10 kg.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*1 innsjekket koffert på 20kg per rom
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 900,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 650,- (1 koffert på 20kg totalt for tur/retur)