Nattopera i Verona – Carmen

“…vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære det verdenskjente operastykket «Carmen»…”

Avreisedato: 22. august 2019 | 5 dager | Turpris: 7390

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Kjærlighetsbyen Verona med unik nattopera 

Bli med til Nattoperaen i Verona – en opplevelse for livet. Forestillingene foregår under åpen himmel i den romerske arenaen, som danner en helt spesiell ramme rundt operaforestillingen. Her får vi overvære den kjente operaforestillingen «Carmen».  Vi skal også bli bedre kjent med kjærlighetsbyen Verona og Venezia under vårt opphold i området. I disse områdene får man virkelig sett det ‘ekte italia’. God mat, drikke, spennende historie og arkitektur venter. Vi bor i den koselige vinlandsbyen Soave med sin vakre gamleby, og omgitt av vingårder på alle kanter. Vinsmaking og besøk på en av vingårdene er også på programmet. Få en fantastisk opplevelse med nattopera og oppdag denne flotte provinsen sammen med oss!

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder med på hele turen

Opplev den fantastiske nattoperaforestillingen

Lokalguide tar oss med på rundtur i Verona

Reisefakta

Turpris: 7390
Sted: Italia, Verona
Avreisedato: 22. august 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. august 2019

Program

Torsdag: Hjem – Soave Bussen starter fra Kristiansand om morgenen, og tar med turdeltagere frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her går vi om bord i flyet til Milano Bergamo, avgang kl.10,00. Etter bare 2,5 timer lander vi i Italia.  Her tar vi plass i bussen som tar oss med til vinlandsbyen Soave, hvor vi sjekker inn på vårt hotell for 4 overnattinger. Vi slapper litt av om ettermiddagen før vi samles til felles middag.

Fredag – søndag: I Soave Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen). Lørdag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære det verdenskjente operastykket Carmen. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt til Venezia. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en vandretur i denne historiske byen, før vi får tid til lunsj samt å utforske byen nærmere på egenhånd. Vi returnerer til Soave utpå ettermiddagen. Den siste dagen har vi stort sett hele dagen fri i Soave, frem til vi om ettermiddagen har inkludert besøk på en av vingårdene, hvor skal vi prøvesmake forskjellige lokalproduserte viner.

Mandag: Soave – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Ved eventuelt kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 880,-
*Nummerert sitteplass på operaen kr. 550,-