Nyttårsfeiring i Krakow

4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten inkludert

Avreisedato: 29. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 5290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Tell ned til nytt tiår og 2020 i Krakow

4-retters middag med drikke inkludert på nyttårsfeiring i Krakow

Det er ikke lett å beskrive den unike karakteren til denne byen for de som ikke har vært her. Byen må oppleves med egne øyne… Byens historie går tilbake over 1000 år og var fra det 11. til det 17. århundret Polens hovedstad. Den unike gamlebyen  gjør at Krakow er oppført på verdensarvlisten. I tillegg finner vi historiske severdigheter like i nærheten av byen som saltgruvene i Wieliczka og konsentrasjonsleirene Auschwitz-Birkenau. Bli med når vi besøker den historiske byen til nyttårsfeiring!  Under oppholdet skal vi bli bedre kjent med Krakow på guidet vandrertur i gamlebyen og kan spasere i de koselige gatene som fortsatt er pyntet til jul. På Nyttårsaften får vi servert en 4-retters nyttårsmiddag med drikke inkludert, før vi samles i gamlebyen og ønsker det nye tiåret velkommen. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

4-retters nyttårsmiddag med drikke

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5290
Sted: Polen, Krakow
Avreisedato: 29. desember 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 01. januar 2020

Program

Søndag: Hjem – Krakow Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Krakow, avgang kl.15,40. Etter 2 timer ankommer vi Polen og tar plass i bussen som tar oss med de siste minuttene inn til sentrum av Krakow og vårt hotell som ligger like ved gamlebyen hvor vi  skal bo i 3 netter. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: I Krakow Frokost inkludert hver dag. Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide som tar oss med på vandretur i gamlebyen. Vi får høre den interessante historien som byen har å tilby og ser mange av byens severdigheter. Når mørket faller på er det veldig koselig å gå langs de brosteinsbelagte gatene med flott pyntede julegater, små, fint, dekorerte butikker og gater fylt av spennende restauranter. På Nyttårsaften er hele dagen i utgangspunktet fri, men det er mulig å bli med på Nyttårskonsert med Krakow Filharmonikerne sen ettermiddag/tidlig kveld sammen med reiselederen (mot tillegg). Nyttårsaften får vi servert en god 4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten inkludert. Like før midnatt går vi samlet ut i gamlebyen og får med oss overgangen til et nytt tiår.

Onsdag: Krakow – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Krakow. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo kl.12,50, Etter 2 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre turdeltakerne for denne gang.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*1 middag
*4-retters nyttårsmiddag med drikke
*Lokalguide i Krakow
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Nyttårskonsert kr. 500,- per person (begrenset antall – kan bli utsolgt)
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)