Nattopera i Verona med Placido Domingo

Opplev nattoperaen i Verona!

Avreisedato: 24. august 2022 | 5 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Idylliske Verona og vakre Gardasjøen

“Vi overværer spesialforestillingen med Placido Domingo…”

Bli med til Nattoperaen i Verona – en opplevelse for livet. Forestillingene foregår under åpen himmel i den romerske arenaen, som danner en helt spesiell ramme rundt operaforestillingen. Her får vi overvære en spesialforestilling med Placido Domingo som synger utdrag fra Giuseppe Verdi sine operaer. Vi bor i fjellandsbyen San Zeno med fantastisk utsikt over Gardasjøen og områdene rundt.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Fantastisk operakveld med Placido Domingo

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Italia, Gardasjøen, San Zeno
Avreisedato: 24. august 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 28. august 2022

Program

Onsdag: Hjem – Garda Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til Milano, avgang kl.09,40. Etter drøye 2 timer lander vi og tar plass i bussen til Gardasjøen og San Zeno som er en liten by beliggende oppe i fjellskråningen med panoramautsikt over Gardasjøen. Her skal vi bo alle 4 nettene. Vi samles til felles middag.

Torsdag, fredag og lørdag: I Garda Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen). Torsdag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære den verdenskjente operasangeren Placido Domingo fremføre utdrag fra Verdis operaer. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt med båt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd setter vi kursen hjemover, og tar en stopp på en vingård hvor vi får prøvesmake lokale viner. Den siste dagen har vi hele dagen fri i, kan slappe av og ta oss en dukkert i bassenget på hotellet.

Søndag: Garda – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det med ro om formiddagen. Ved lunsjtid blir vi hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,15. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

NB! Ved eventuell kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 200,- (enkeltrom utover 20%)
*Oppgraderte sitteplasser operaen kr. 1 000,- (lenger ned i atriet, litt nærmere scenen)