Vårdager på spatur til Jurmala

Avreisedato: 08. mai 2023 | 5 dager | Turpris: 6390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemstur på spa i Jurmala

Skjem deg selv bort på spatur!

Har du lyst til å bli med bort fra de daglige gjøremålene, og glemme verden rundt? Bli med oss til Jurmala for en rolig og avslappende spatur. For din avslapning og helse tilbyr hotellet vi bor på avslappende massasjer, forskjellige vannbehandlinger, skjønnhetsbehandlinger, fem forskjellige saunaer, og tre forskjellige bassenger med forskjellige temperaturer, sportsaktiviteter, helsestudio med mer. Bli med på spatur til Jurmala og kom hjem med ro i kropp og sjel.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

4 spa behandlinger inkludert

Avreise fra Oslo og Trondheim

Reisefakta

Turpris: 6390
Sted: Latvia, Jurmala
Avreisedato: 08. mai 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen & Trondheim Værnes
Hjemreisedato: 12. mai 2023

Program

Mandag: Hjem – Jurmala Vi har fremmøte på Gardermoen eller Trondheim på egenhånd. I Oslo møter man reiselederen på flyplassen, de som flyr fra Trondheim møter reiseleder på hotellet om ettermiddagen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Riga, avgang kl.13,15 fra Oslo og kl.10,30 fra Trondheim. Etter knappe 2 timer lander vi i Latvia og blir hentet med buss som tar oss den siste halvtimen til strandbyen Jurmala og Jurmala Spa Hotel hvor vi skal kose oss i 4 netter. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Jurmala Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Vi har også inkludert badekåpe på rommet, samt tilgang til Spa og Wellness avdelingen med forskjellige badstuer, bassenger 2,5 timer per dag. Under oppholdet har vi inkludert 4 behandlinger fra den klassiske spa-menyen (forskjellige bad med mineraler og salter, elektroterapi, fotbad,saltgrotte, enkle massasjer, oksygen-cocktail etc….)Ved påmelding vil dere få tilsendt alternativene, og må selv velge hvilke dere vil ha før avreise. I tillegg vil det være mulig å kjøpe ekstra massasjer og  behandlinger om det skulle være ønskelig under oppholdet. Når man ikke koser seg i spa-avdelingen kan man gå seg en tur i den lille, koselige byen Jurmala, man kan gå ned på den flotte stranden og ta seg en vandretur, eller man kan ta toget inn til storbyen Riga – som ligger 30 minutter unna.

Fredag: Jurmala – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel med spa-hotellet og Jurmala for denne gang. Vi kjører til flyplassen i Riga hvor vi sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.08,00 eller til Trondheim kl.13,50. Etter 1,5 time lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*4 middager
*4 klassiske spa-behandlinger
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 080,- (enkeltrom utover 20%)