Vårsteming på cruise i Middelhavet

«Vil du gå en tur i Marseille eller dra på utflukt til spennende Aix-en-Provence?»

Avreisedato: 01. april 2022 | 8 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Bli med oss til perler ved Middelhavet

Marseille, Aix-en-Provence, Sicilia og mye mer – opplevelsene står i kø!

 

Bli med og få litt vårstemning på et deilig cruise i Middelhavet med flotte MSC Splendida. La deg imponere av det flotte Swarovski-trappene i atriumet, nyt levende musikk, kos deg med god mat i restaurantene og nyt utsikten over havet når vi seiler fra by til by. Vi besøker spennende havner og starter med Marseille i Frankrike, før vi fortsetter til Syracusa på Sicilia, og Taranto i Puglia før vi seiler gjennom Messinastredet og ender opp i Civitavecchia ved Roma. Vi får også 2 sjødager hvor vi slapper av og nyter skipets fasiliteter.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Vårcruise til Superpris!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 01. april 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 08. april 2022

Program

Fredag: Hjem – Alessandria Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiseledere og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,10. Etter 2 timer lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter en ny drøy time lander vi kl.18,00 og blir hentet av buss som tar oss de siste milene til hotellet i Alessandria. Kvelden fri på egenhånd.

Lørdag: Alessandria – MSC Splendida Frokost på hotellet. Vi samles og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruisehavnen i Genova. Her sjekker vi inn på MSC Splendida som blir vårt hjem de neste 6 nettene. Den første ettermiddagen går vi på oppdagelsesferd før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk på skipet.

Søndag-torsdag: Om bord på MSC Splendida Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Aix-en-Provence? Mandag tilbringer vi hele dagen til sjøs, hvor vi nyter fasilitetene og restaurantene ombord. Tirsdag ankommer vi Syracusa på Sicilia. Med historie mer enn 2500 år tilbake, har byen mye å tilby. Det greske teateret, og Maniace slottet er bare noen av severdighetene. Begi deg ut på oppdagelsesferd i gamlebyen eller dra på utflukt ut på landsbygda. Onsdag legger vi til kai i byen Taranto som ligger i Puglia ved ”hælen til Italia”. Gamlebyen er bare et par steinkast unna, og de som ønsker det kan ta seg en båttur til de kjente grottene like utenfor byen. Mulighetene er mange. Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, vi seiler også gjennom det kjente Messina-stredet mellom Sicilia og fastlands Italia, og kan nyte fasilitetene om bord før vi møtes til turens siste middag. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Aix-en-Provence?

Fredag: Civitavecchia – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Civitavecchia. Her tar vi farvel med MSC Splendida, og tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Roma. Her går vi om bord i flyet til Zurich, avgang kl.15,15.  En drøy time senere ankommer vi Sveits og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.20,05 og tar farvel med de andre deltakerne.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset med frokost
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 800,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 1990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr.2990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 650,- (4 timers utflukt til Aix-en-Provence & 3 timers utflukt i Taranto)
*Drikkepakke Easy kr. 2040,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
*Internet om bord 1 enhet surfing kr.575,-
*Internet om bord 2 enheter surfing kr.900,-
Tillegg som må betales om bord av alle: €60 i service charge