Trivselscruise til København

“…..vi får også høre Harald Olimb Normann, Generalsekretær i Pensjonistforbundet”

Avreisedato: 06. november 2018 | 3 dager | Turpris: 1690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Storbyfølelse i flotte omgivelser – København

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. Vår buss stopper like ved Strøget. Her kan vi gå oss en tur, gjøre fordelaktige innkjøp, sette oss ned på restaurant og ta en god dansk lunsj osv. Byen er en kompakt by elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk  shopping og hyggelig natteliv blir det  «Dejlig å være norsk i Danmark». Om bord cruiset hygger vi oss med god mat sammen og kan nyte underholdningen i skipets Show Lounge. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur Pensjonistforbundet

Levende musikk begge kveldene

Velkomstforedrag med Harald Olimb Normann

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 1690
Sted: Cruise til København
Avreisedato: 06. november 2018
Avreisested: DFDS Seaways terminalen, Oslo
Hjemreisedato: 08. november 2018

Program

Tirsdag: Hjem – DFDS Seaways (København) Vi har fremmøte på Vippetangen i Oslo hos DFDS Seaways fergeterminal kl.14,00 hvor vi møter reiselederen. Her går vi om bord DFDS Seaways skip MS “Crown Seaways” før vi samles for et velkomsmøte i Colombus Bar og vi får også høre Harald Olimb Normann, Generalsekretær i Pensjonistforbundet. Skipet legger fra kai kl.16,30 og vi samles til felles middag. Det svenske dansebandet Pia Pihlgrens står for underholdningen i showbaren begge kvelder. Det er også flere andre salonger hvor vi kan hygge oss utover i de små timer om det skulle være ønskelig.

Onsdag: i København Vi spiser frokost før vi ankommer København kl.09,45. Bussen venter utenfor terminalen for å ta oss med til sentrum, og stopper like ved Strøget. Her kan vi gå oss en tur, gjøre fordelaktige innkjøp, sette oss ned på restaurant og ta en god dansk lunsj osv. For de som ønsker er det mulighet til å forhåndsbestille en 3 timers guidet rundtur i København (mot tillegg). Bussen returnerer til fergeterminalen i København om ettermiddagen. Vi setter igjen kursen mot Oslo kl.16,30, og har de samme lugarene på hjemveien som vi hadde på utreisen. Vi samles igjen til felles middag, og resten av kvelden kan vi hygge oss ut i de små timer i de koselige salongene om bord.

Torsdag: DFDS Seaways – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Oslo kl.09,45. Her tar vi farvel med de andre deltagerne og reiselederne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbelt lugar
*2 frokoster
*2 middager
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 600,- (per lugar)
*Guiding i København kr. 150,- (3 timer)