Vakre Portugal med Lisboa

”En dag under oppholdet drar vi på utflukt til Lisboa. Her får vi med oss lokalguide som viser oss de mest kjente severdighetene”

Avreisedato: 18. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 8590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Bli med oss til Portugal hvor vi bor på Costa Caparica like utenfor hovedstaden Lisboa. Lisboa er en av Europas mest spennende hovedsteder med sin miks av det historiske og det moderne. Hjertet til byen ligger langs elven Tejo, og har spredd seg utover i alle retninger herfra. Vi får oppleve Lisboa, vakre landsbyer beliggende langs Atlanterhavskysten, og landsbygda i Portugal. Under hele oppholdet bor vi på stranden like utenfor Lisboa sentrum.

Medlemstur Pensjonistforbundet

Vi bor behagelig rett på stranden

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8590
Sted: Portugal, Costa da Caparica
Avreisedato: 18. oktober 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 25. oktober 2018

Program

Torsdag: Hjem – Costa da Caparica Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd.  Her møter vi reiselederen og de andre deltagerne, og sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.16,05. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Lisboa flyet. Etter nye 3 timer lander vi i Portugals hovedstad Lisboa i 11 tiden om kvelden (lokal tid). Her skal vi bo på ****Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel som ligger på strandpromenaden. Noen stikkord om hotellet – balkong på alle rom, restaurant og bar, samt gangavstand til butikker og restauranter.

Fredag – onsdag: Costa da Caparica Vi har frokost inkludert hver morgen og middag inkludert 3 kvelder under oppholdet. En dag drar vi på utflukt til Lisboa. Her får vi med oss lokalguide som viser oss de mest kjente severdighetene, samt forteller oss den interessante historien til byen. Vi får bl.a. se gamlebyen Alfama, slottet, Vasco da Gama broen og mye annet. Ettermiddagen fri til shopping og hygge før vi reiser tilbake. En annen dag drar vi på utflukt nordover langs Atlanterhavskysten til byene Sintra og Cascais. Vi får oppleve småbysjarm og et stopp ved den kjente Boca do Inferno klippen. Vi får også se Sintras monumenter høyt over byen, Penaslottet og det Moriske slottet. En tredje dag reiser vi inn i landet på utflukt. Vi starter dagen med et besøk i Evora. Byen er på UNESCOs verdensarvliste og er bemerkelsesverdig godt bevart. Her finner vi en katedral fra 1300-tallet, et romersk tempel og et universitet med historie tilbake til 1600-tallet. Etter besøket fortsetter vi til landsbyen Arraiolos, som ofte blir kalt den «evige brud» med sine hvitmalte hus omgitt av grønne åser og blå himmel. Vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Vi får også 3 hele dager fri til å utforske området nærmere på egenhånd, slappe av ved bassenget, utforske byen vi bor i eller dra på andre utflukter på egenhånd. 

Torsdag: Costa da Caparica – Hjem Vi spiser en tidlig frokost før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Lisboa. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.07,30. Etter 3 timer ankommer vi Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi tilbake på Gardermoen kl.15,10, og tar farvel med de andre turdeltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Garantert rom med havsutsikt kr. 1 050,- (per rom) Man kan være heldig å få dette uten å betale tillegg også.